ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 €
Κατηγορίες

Επιστροφές


Επιστροφές Προϊόντων

Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα της επιστροφής κάποιου προϊόντος μέσα σε διάστημα (10) δέκα  ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του.
Σε περίπτωση επιστροφής ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν την αρχική του κατάσταση, δηλαδή χωρίς να έχει παραβιαστεί ή αποσφραγισθεί η συσκευασία του και να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράς του.
Το μεταφορικό κόστος της επιστροφής το αναλαμβάνει ο πελάτης.
Σε περίπτωση επιστροφής ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει την εταιρεία συμπληρώνοντας την φόρμα επιστροφής ή να ενημερώσει την εταιρεία με email στο:
panagrotiki@hotmail.gr 
Μετά την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία εκείνη δεσμεύεται να συνεννοηθεί με τον πελάτη σε εύλογο χρονικό διάστημα έτσι ώστε να αντικατασταθεί το προϊόν με κάποιο άλλο αντίστοιχο ή να επιστραφεί το αντίτιμό του μέσα σε 30 ημερολογιακές ημέρες.
Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κτλ.).

 

 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
 Για αγορές άνω των 300€
 ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
 εώς 6 δόσεις
 ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 Σε 10 εργάσιμες ημέρες
Newsletter

Επικοινωνία
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ
ΦΡΑΓΚΩΝ 13
546 26 - Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 514 673
Δευ-Παρ: 08:00-17:00
Σα: 08:00-15:00 
e-mail : [email protected]
gr